Chris Hemsworth és a méhek


Chris Hemsworth ismét ámulatba ejtette rajongóit, ezúttal azonban nem valamely filmben alakított szerepe miatt, hanem azért, mert megmutatta lenyűgöző méhkaptárait… miközben merészen közelítette meg őket, védőruha használata nélkül. Kevesen tudják a híres ausztrál filmsztárról, hogy nagy rajongója a méheknek, és több kaptárt is tart birtokán.
Chris Hemsworth bármit is csinál, bármibe is vág bele, mindenben jó. Nemrég az Instagramon osztott meg egy videót magáról, ahol látszik, hogy lazán, minden félelem nélkül ül egy méhkas előtt. A háromgyerekes apukát két gyermeke is elkísérte, akik izgatottan szemlélték a kaptárt mini méhészruhájukban, miközben a képeken a háttérben felesége, Elsa Pataky is feltűnik. A képeken kipihentnek látszó Chris mindössze egy rövidnadrágot, pólót és baseballsapkát viselt, s ebben a laza hétköznapi viseletben ült a méhkas elé.
A döntése, hogy lemond minden védőruházatról, miközben bátran ül a kaptárhoz, sok rajongóját egyszerre szórakoztatta és nyűgözte le, érkeztek is szép számban a kommentek.

Thornak nincs szüksége védelemre” – üzente az egyik követő.

Ez csodálatos, de nem tudnék a közelébe ülni” – tette hozzá egy másik rajongó.

Szeretem, amikor a védelmezők öltönyben, védőruhában hívják fel a figyelmet arra, hogy ez csak egy méh, és itt van valaki, aki megteszi ezt úgy, hogy nagyon közel odamerészkedik a méhkashoz öltöny és védőfelszerelés nélkül”.

Chris olyan menő, hogy nincs szüksége védőruhára?” – kérdezte az egyik kíváncsi követő.

A kaptárak egyébként az ausztrál Flow cég termékei, a honlapjuk szerint az innovatív kialakítás lehetővé teszi a méhészek számára, hogy a csapból azonnal mézhez jussanak. Tőlük szerezte be Chris is, aki amatőr méhész is a filmezés mellett, birtokán saját méhkasai, méhei vannak. A flowhive elnevezésű termék ausztrál tulajdonú és az első ilyen szerkezet, amit létrehoztak. Egy zseniális találmány, amivel úgy juthatunk mézhez, hogy a méheket nem kell megzavarnunk. A Hemsworth családnak kettő ilyen szerkentyűje van a hátsó udvarában, ezzel fedezve van az egész éves édességigényük. 

 

Forrás

dailymail.co.uk

honeyflow.com.au

Képek: Chris Hemsworth / Instagram

Felső kép: Chris Hemsworth A kimenekítés 2. című filmben

Tetszett a cikk?

 

MézVilága cikkek

További cikkek »

 

....